MY THAI SON

MY THAI SON WE SERVE THE AUTHENTIC FLAVORS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Thai Son. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 6:44 Uitstekende massaman curry, loempia en bamboekoekjes. Ga hier vaker bestellen
4 apr 2022 om 18:16 Gekozen menu was waterig, teveel pinda's en de gekozen maaltijd had geen smaak. En ik ken deze maaltijd als ik het in het restaurant eet!
3 apr 2022 om 22:23 This was the worse red curry Thai I ever ate. The sauce was not consistent; the curry and the oil were separated. There were no vegetables in the sauce and the sauce tasted very bad. Do not recommend it.
28 mrt 2022 om 10:49 Lekker!
6 mrt 2022 om 23:24 Lekkere pittige, verse salade. Prima kip saté en loempia's.
5 mrt 2022 om 18:07 Heerlijk eten. Peneng curry was wel erg veel, had iets minder kip en meer curry saus mogen zijn. Verder prima.
5 mrt 2022 om 16:45 Heb weer sinds lange tijd heerlijk egt heerlijk gegeten
4 mrt 2022 om 7:30 Bezorging niets op aan te merken, het eten daarintegen niet lekker. Vis in een krokant jasje had het moeten zijn. Waarschijnlijk was het vet niet heet genoeg, het was een zompige bedoeling, niet eetbaar.
28 feb 2022 om 10:35 Eten was heerlijk qua smaak maar wat een teleurstelling: ik bestelde voor bijna €18 een 'maaltijd' en ik krijg een bakje witte rijst en een bakje kipfilet met saus. Geen enkele groente erbij. Voor die prijs verwacht ik wel een completere maaltijd.
29 jan 2022 om 23:25 Bezorging duurde echt extreem lanh kwam pas ver na sluitingstijd en na 1 1/2 uur aan.
28 jan 2022 om 20:07 Lekker en grote porties.
5 jan 2022 om 17:38 De bezorging duurde best lang maar dat was ook aangegeven. Eten was erg lekker. Vlees was mals. Één gerecht kan genoeg zijn voor zijn tweeën maar als je allebei wat anders wilt ben je best duur uit. Maar dan kan je er mogelijke twee dagen van eten!