MY THAI SON

MY THAI SON WE SERVE THE AUTHENTIC FLAVORS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Thai Son. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 23:01 Eten smaakt goed. Porties zijn wat aan de kleine kant.
4 sep 2022 om 21:49 Fantastich eten, dikke aanrader! Maar zoals altijd maakte thuisbezorgd weer een zootje van de bezorging. Get your shit together thuisbezorgd!!
27 aug 2022 om 10:44 Het eten was heerlijk, maar het kwam 30 min later dan aangegeven
12 aug 2022 om 12:04 Flauwe hap
11 aug 2022 om 8:31 Zoveel jaar samen voor me meissie lekker thai besteld komt de helft maar grote domper
5 aug 2022 om 21:32 Eten is heel lekker!
18 jul 2022 om 9:29 Het eten was zeker heerlijk alleen 50 min+ wachten is wel erg lang. Als ik vn te voren kan zien hoe lang het duurt dan had ik een andere gekozen.
10 jul 2022 om 23:04 Heerlijk gegeten. Duurde wel erg lang eer dat er een bezorger beschikbaar was, maar daar kan het restaurant niks aan doen…
1 mei 2022 om 6:44 Uitstekende massaman curry, loempia en bamboekoekjes. Ga hier vaker bestellen
4 apr 2022 om 18:16 Gekozen menu was waterig, teveel pinda's en de gekozen maaltijd had geen smaak. En ik ken deze maaltijd als ik het in het restaurant eet!
3 apr 2022 om 22:23 This was the worse red curry Thai I ever ate. The sauce was not consistent; the curry and the oil were separated. There were no vegetables in the sauce and the sauce tasted very bad. Do not recommend it.
28 mrt 2022 om 10:49 Lekker!